Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ (Εσύ τι θα έκανες;)

Το blog μας έχει τη χαρά να εγκαινιάσει τη νέα στήλη με τίτλο "ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ". Πολύ συχνά, όταν μαζευόμαστε με την παρέα μου για να κάνουμε χαβαλέ και να δούμε τα όρια του άλλου, κυρίως απέναντι στο χρήμα, βάζουμε διλήμματα. Οι απαραίτητες προϋποθέσεις είναι: α) Εφόσον αποδεχθείς την πρόταση-δίλημμα δεν έχεις δικαίωμα να εγκαταλείψεις. β) Δεν έχεις το δικαίωμα να πεις σε ΚΑΝΕΝΑΝ ότι αυτό που κάνεις προέρχεται από το εκάστοτε δίλημμα. Και φυσικά, δεν μοιράζεσαι με το θύμα επουδενί το ποσό. Παρακάτω σας παραθέτουμε 10 διλήμματα: 

  1. Αν ερχόταν κάποιος και σου έδινε 4 εκατομμύρια ευρώ για να κάνεις στο μέτωπό σου τατουάζ τη φράση "Είμαι loser" και φυσικά απαγορευόταν να το αφαιρέσεις και να πεις στον οποιονδήποτε ότι είναι για το συγκεκριμένο λόγο, θα δεχόσουν ή όχι;
  2. Για 100 εκατομμύρια ευρώ + τη Manchester City να παντρευτείς μία γυναίκα 200 κιλά και 1,55 ύψος με τον όρο να μην χωρίσετε ποτέ και να μην πας με άλλη γυναίκα. Και αν είσαι γυναίκα, για το ίδιο ποσό +την εταιρεία Prada  να παντρευτείς έναν 250 κιλά και 1,65 ύψος με τους αντίστοιχους όρους.
  3. Για 60 ευρώ να μπεις στην μεγάλη ταβέρνα της γειτονιάς σου και εκεί που όλοι τρώνε, να βγάλεις τη μπλούζα σου και να κάνεις push ups.
  4. Για 12.000 ευρώ στο ίδιο μέρος, εκεί που όλοι τρώνε, να μείνεις τελείως γυμνός και να χαιρετάς κάθε πελάτη με χειραψία.
  5. Για 2000 ευρώ να πας στο ΙΚΑ και όπως περιμένεις στην ουρά να κάνεις την χοντρή ανάγκη σου μπροστά στον κόσμο.
  6. Για 900 ευρώ να πας στον διαχειριστή της πολυκατοικίας σου, να του χτυπήσεις το κουδούνι και όταν σου ανοίξει να του ρίξεις ένα ποτήρι νερό φωνάζοντάς του παράλληλα "άντε βρε νούμερο!άντε βρε νούμερο!"
  7. Για 1000 ευρώ να κλοτσήσεις στον κώλο 3 περαστικούς στο δρόμο, χωρίς να δώσεις αναφορά και να μιλήσεις.
  8. Για 2000 ευρώ να ανέβεις στην πίστα ενός πολυσύχναστου νυχτερινού κέντρου, να πάρεις το μικρόφωνο του τραγουδιστή και δήθεν τραγουδώντας να δείξεις τα γεννητικά σου όργανα.
  9.  Για σίγουρο μισθό 1000 ευρώ το μήνα να μένεις σ' ένα χωριό 250 κατοίκων και να μην σου επιτραπεί ποτέ στη ζωή σου να φύγεις από εκεί.
  10.  Για 20.000 ευρώ να μείνεις κλεισμένος σ' ένα μπάνιο 1x2 για ένα μήνα. (Εννοείται θα έχεις φαΐ.)

Απαντήστε σε όποια απ' αυτά τα 10 θέλετε με ένα ναι ή ένα όχι και σχολιάστε ό,τι θέλετε, βάζοντας μπροστά τον αριθμό που σας ενδιαφέρει. Τέλος, αύριο το βράδυ θα διεξαχθούν δύο ψηφοφορίες δικών σας διλημμάτων στο blog μας, που θα μπορούν να απαντάνε όλοι οι αναγνώστες. Οπότε με κάθε σχόλιό σας μπορείτε να γράφετε όσα άλλα διλήμματα σκέφτεστε και τα 2 καλύτερα θα είναι στις ψηφοφορίες του blog.

2 σχόλια:

  1. Arxika geia.Deyteon polu kala ta dilimmata..An kai mprosta se auta pou exoun upo8ei sthn parea mou polu light se kovw..Triton an kanoume kati apo ayta kai ennoeitai oti exete kai tis aparaitites apodei3eis kerdizoume ta posa?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. geia k apo mena!ta dilimmata einai gia xavale sexmet.an eixame 4 ekatomiria eurw den tha eimastan edw :P ta valame gia na mas pei o kathenas ta dika tou k gia na mas pei apla an kati tha to kane aneta h den tha to kane oute gia ola ta lefta tou kosmou.

      Διαγραφή